onsdag 8 juni 2011

Lite tröttsamt....


Lite tröttsamt är det att få bild efter bild bortplockade från min plankbit i Mullsjö. Fast fortfarande mest smickrande. I sviten på fyra bilder från samma plats återstår nu bara en, den här ovan. Ska den klara sig till fredagens avslutning? (just nu är det onsdag kväll - har just lyssnat på Anders Petersen och Kathy Moran). Bilden nedan försvann igår eller idag. Fortfarande gäller mitt erbjudande - häng tillbaka bilderna så får du dem efteråt - signerade... (som om det skulle förhöja värdet...:-)

5 kommentarer:

 1. Nä, vad trist! Nästa år får du hyra en vakt som står bredvid... :-)
  /Karin

  SvaraRadera
 2. Jättetråkigt! och det är väl inte så lätt att bara känna sig hedrad efter allt jobb att ta fram dom...
  Men bilderna är fina...

  SvaraRadera
 3. Hej Karin och Kristina (och Margareta, Birgitta och Janne i förra inlägget) och tack för omtanken. Men jag är faktiskt mest glad. Att hänga bilder utomhus är en kalkylerad risk. Och att visa bilder innebär väl att man vill få andra att agera eller reagera, tycka om eller tycka illa om, kanske uppleva minnen eller - vilja ha hemma. Så egentligen skulle kanske målet vara att få alla bilder stulna? Fast inte förrän sista dagen, förstås.
  Trevlig helg på er allesammans!

  SvaraRadera
 4. Hej Sven, det var verkligen tråkigt, hur kan man göra så! Jag såg alla dina bilder och tyckte mycket om just kvällsbilderna. Jag har för mig att jag såg dem både på fredagkvällen och på lördagen. Mina bilder fick sitta kvar och även bilderna på omgivande plank på avdelning 4 tror jag var intakta.
  /Kerstin

  SvaraRadera
 5. Bah, vilka typer som tagit dina bilder! De är vackra här på bloggen och det hade varit kul se dem i större format. Kan helt och fullt förstå att de föll i smaken men hallå...att sno dem är väl ändå att kliva rejält över gränsen.
  /Erika

  SvaraRadera