lördag 4 juni 2011

Bestulen - vilken ära! Eller..?

En av mina bilder (den ovan) på planket i Mullsjö blev stulen första dygnet av fotofestivalen. Någon har noggrant rivit bort den runt de fyra spikarna. Jag är osäker på hur jag ska reagera - först lite arg, men sedan - vilken ära! Någon har (förhoppningsvis) tyckt så mycket om den att det var värt att begå en brottslig handling för att få den. (det är i alla fall min tolkning). Nu har jag skrivit en liten lapp på den tomma platsen där jag vill att bilden ska sättas tillbaka under utställningen - mot att jag signerar den så får den som tagit den sedan ta tillbaka den sista dagen. Hur var det Ulf Lundell sa; "En inställd spelning är också en spelning..." Ps - glöm inte att åka till Mullsjö under veckan!

4 kommentarer:

 1. Ja,är det inte fantastiskt...har det skett mitt på dan,tyckte att den fanns på morgonen idag lördag,men jag kan ha fel.Tycker nog du ska vara mest stolt trots allt.

  SvaraRadera
 2. Det är en styrka att vända det till något positivt! Se det som en komplimang att någon tog den. Du måste berätta här på bloggen hur det gick!
  /Birgitta

  SvaraRadera
 3. Helt rätt inställning Sven. Insiktsfullt och klokt tänkt med ett stänk av humor. Säger som Birgitta - berätta hur det går. Och lycka till med dina utställda bilder i Mullsjö. Vem vet, jag kanske också kommer dit och knycker en av dina bilder, om jag också kan få den signerad :-)!

  SvaraRadera
 4. Åh herregud vilken tur att jag inte ställde ut på planket, de hade nog snott alla bilderna... :-)
  Skämt åsido, trist att någon gör så! Gillar ditt meddelande på planket, det gör ju din del till en del av planket man minns. :-) Tyvärr missade jag dina bilder när jag var i Mullsjö eftersom tiden inte räckte till till planket.

  SvaraRadera