lördag 20 november 2010

Mjuka tak i Utvängstorp

Nikon 300 mm, 1/6 sek bl 20. rörelseoskärpa
På kurs med Terje Hellesø har allt en tendens att framstå i nya skepnader. Även ladugårdstak. Märkligt. Under veckan kommer jag att lägga ut en ny bild varje dag från återsamlingskursen i helgen och fotoutflykten till Utvängstorp. Och på slutet en bild på en av deltagarna...
Detta är bild 1 av 7.

11 kommentarer:

 1. Häftig bild, Sven. Den ger mig en lite spökkänsla och jag hade inte velat sitta själv inne i det där huset. Hu! :-)

  SvaraRadera
 2. Riktigt bra bild!! Spökkänsla... Kul att få se bilder du gjort under helgen och jag hoppas verkligen att inte bilden i slutet är på mig - för jag har fått min beskärda del redan, av en annan kursdeltagare;)
  /MarieG

  SvaraRadera
 3. Så såg inte det taket ut när jag såg det! :-) Du har gjort en mycket bra bild av det!!
  Kul att träffas på kursen! Har lagt en länk hit på min blogg.
  /Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej Karin, Marie och Birgitta och tack för att ni var här på besök och för fina kommentarer. (Hedersamt att få en länk på din blogg, Birgitta - om du mejlar mig hur man gör ska jag snabbt fixa länkar här också! infosnabelasvenmagnusson.se.) Marie - du kan dessutom vara lugn :-)

  SvaraRadera
 5. Skön bild det här! Jag får lite julkänsla, kanske för att det närmar sig just julen... Ser fram emot att se resterande bilder :)

  //Malin H

  SvaraRadera
 6. Mmmm... drömsk känsla - härligt! Det var trevligt att träffas på kursen och utbyta lite tankar. Länkar hit, det ska bli trevligt att återvända för att kolla den utvalde kursdeltagaren ; )

  SvaraRadera
 7. Tack för kommentar och tack för en trevlig helg, Marie! Dina bilder var väldigt fina - inte minst den lilla fågeln i det stora blå.

  SvaraRadera
 8. Ja, visst är det märkligt att Terje kan få en att se så annorlunda på saker och ting! En rolig bild, flera former som återkommer på ett kul sätt! Jag återkommer!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 9. Full pott tycker jag. Njuter verkligen. Riktigt bra Sven!

  /Mats

  SvaraRadera
 10. Tack Mats! Det värmer när snön yr utanför fönstret.

  SvaraRadera