tisdag 23 november 2010

Invasionsstyrkan

Nikon 300 1/30, bl 16, rörelse, ISO 250
Utomjordningar anfaller alltid två och två för att väcka så lite uppmärksamhet som möjligt, sägs det i gränstrakterna mellan Småland och Västergötland.
Detta är bild 4 av 7 från återträffen med deltagare från sommarens naturfotokurser med Terje Hellesø där vi hade en fotoutflykt till Utvängstorp den 20/11.

10 kommentarer:

 1. Det var en rolig bild, dom ser så härliga ut! Snyggt fångat och en härlig färgskala! Det är också roligt att vi ser så olika saker fast vi är på samma plats och fotograferar!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 2. Javisst är det roligt! Och lärorikt också. Jag har fått en massa tips av att se hur ni andra hittade spännande bilder ute i Utvängstorp. Kul att du gillar mina små soldater.

  SvaraRadera
 3. Fyndigt! Ser ut som jättestora myror som anfaller eller vaktar.
  /Birgitta

  SvaraRadera
 4. Snyggt jobbat,ser verkligen skrämmande ut.Det måste ha varit en riktigt "skakig" kurs...men spännande och annorlunda blir det onekligen.

  SvaraRadera
 5. Hej Birgitta och Janne och tack för kommentarer! Jo, att gå på kurs med Terje är omskakande - på många sätt.

  SvaraRadera
 6. He, he, he. Underbar bild!!! De ser inte så farliga ut. Men kan nog trots allt nypa till om det krävs :)

  PS. stort grattis till Smålands Salong!!! Ska du ner på söndag?

  /Mats

  SvaraRadera
 7. Haha, härligt bild!
  Smålands salong? Berätta mer...

  SvaraRadera
 8. Myrorna anfaller :-) Humoristisk bild. Roligt också att höra att du kommer ställa ut på Smålandssalongen. Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Hej och tack Karin och Margareta! Smålandssalongen är en fotoutställning där alla med smålandsanknytning får lämna in bilder. Bilderna jurybedöms av bl a Svenska Fotografers Förbund och de utvalda bilderna går runt i Småland, bl a Värnamo, Jönköping och Kalmar, tror jag. Mats Andersson, som gick Terjekursen förra sommaren, fick med två fantastiska bilder.

  SvaraRadera
 10. En får gratta både till en kul bild och till Smålands salong!

  SvaraRadera