onsdag 27 maj 2015

Att återta ett normalt liv

Att vara sjuk är inget för veklingar. Jag har gått genom ett helt liv utan en enda sjukdag, som jag kan minnas. Att plötsligt få ett chockartat besked och sedan uppleva smärtor (ska vara övergående) som inte släpper utan starka mediciner är en ny erfarenhet som jag tror kan vara nyttig för mig på något sätt, kanske som en större förståelse för andras svaghet. Men nu handlar det först om att återta det gamla livet igen, styrkan i vardagen och livskraften. Och i höst, kanske redan i sommar, ska jag vara tillbaka hos mina älgar igen. Att längta är viktigt.

6 kommentarer:

 1. Håller tummarna hårt för att det onda går över och att du snart är tillbaka i skogen och hos älgarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Kerstin! Jodå, lite tålamod bara. Sedan blir det nya älgbilder.

   Radera
 2. Sätt dig still på en kulle och vänta - så kommer värken att kännas mindre och älgarna att komma till dig... Är jag säker på. Onekligen får man sig en tankeställare över vad man egentligen sysslar med i livet när det går upp för en att man är allvarligt sjuk. Det skulle väl i så fall vara det enda positiva i det hela.
  Stå ut! Bättre tider kommer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det ska komma en fin sommar och en ljuvlig höst. Och det är säkert sant som du skriver, ibland får livet oss att reflektera över de prioriteringar vi gör i vardagen. Tack för omtanken, Kristina.

   Radera
 3. Så skönt att höra att du är på väg tillbaka till ett vanligt liv igen! Ser fram emot dina älgbilder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Birgitta och tack för uppmuntran. En gammal älgplåtare ger inte upp så lätt..:-)

   Radera