onsdag 28 augusti 2013

Ljuvliga morgonIbland lyser lyckan. I morse var en sådan stund. Dimman ligger tät när klockan ringer vid halv fem. Ute på en av klöveråkrarna står en ensam ko, kalven ligger förmodligen och vilar i närheten, de brukar vara morgontrötta. Längre in möter jag tre tjurar, jag har sett alla tidigare, nu är de samlade. Vi börjar med den vackra kon. Tjurarna får vänta. 6 kommentarer:

 1. Så fina bilder! Kommer du ihåga att det var du som øverbevisade mig om det blåa ljuset? Kon vid Brøsarps backar...

  SvaraRadera
 2. Hej Kristina, och tack för att du tittar på mina eviga älgar. (Ska få visa ett biuldspel på Huskvarna fotoklubb nästa vecka så jag försöker samla ihop lite bilder nu). Jo visst minns jag kossorna utanför Mullsjö (Ljunghems kullar)! Och det blå ljuset består - har du en blå timma uppe i nordnorge också eller är det bara midnattssol hela dygnet..?

  SvaraRadera
 3. Så stillsamt och vackert! Den översta bilden är särskilt delikat!
  /Kerstin

  SvaraRadera
 4. Tack Kerstin! Som du också vet är tidig morgon den kanske bästa tiden för att vara ute med kameran. Stillheten finns där alldeles gratis och det har ju du också visat med dina bilder.

  SvaraRadera
 5. Blått. Älg. Inte fel. Vackert! Skönt att se att det är fler än jag som är ute på morgonen ;)

  SvaraRadera
 6. He, he. Fast det är ju inte så synd om oss därute i tidig morgonstund och nästan helmörker när vi belönas med så fina motiv. :-) Kul att du tittade in, Mats. Hörs!

  SvaraRadera