tisdag 15 januari 2013

Första gången

Jag vet att många av er har gjort egna böcker. Nu har jag också gjort min första bok med naturbilder. (Tillsammans med en bok med familjebilder). Det var generande enkelt och kostade 375:-/bok för 40 sidor (20x20 cm) med hårda pärmar. Skickade beställningen en lördag och hade böckerna på mitt köksbord på torsdagen. Totalt 65 bilder (helsidor blandades med sidor där jag monterade fyra bilder) innebär att framkallningen kostade knappt sex kronor/bild - och då fick jag dem inbundna... Trevligt och prisvärt, tycker jag.4 kommentarer:

 1. Ja visst är det roligt att göra bok med sina bilder. Dom känns änna lite förmer då... Jag har helt kommit ifrån att skriva ut dom o klistra in dom i pärm. Lite synd egentligen för då har man ju bara glädje av dom själv o hurmånga ggrtittar du på gamla bilder i datorn? Vem sparar man dom till?
  Lycka till med flera böcker. Dom brukar ge rabatter kring jul o semester.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristina! Änna lite förmer, precis så känns det - lyfter värdet en aning. Gissar att du har fina fotoböcker från västkusten och norra Norge.

   Radera
 2. Har själv inte kommit längre än till almanackor än,dom brukar vara rätt uppskattade...nu kanske det blir en bok oxå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan Jan-Olov! Självklart ska du samla dina bilder i en bok också. Du har ju många fina bilder från Vättern och Fagerhultstrakten. Kör på!

   Radera