söndag 20 mars 2011

svårt att förnya

Jag hade ambitionen att sovra hårt och bara publicera bilder som visade på förnyelse, att det går att gå vidare. (som jag ser att så många av er andra har gjort.) Men följden blev att bloggen blev tom på nya bilder under tre månader... Inte ens en älgkalv. Så nu börjar jag på nytt med lite ospännande bild av min egen favoritskog, en småländsk tallskog i tidigt morgonljus efter det sista snöfallet.

5 kommentarer:

 1. Roligt att du är tillbaka. Visst vill man förnya sig,men hur lätt är det hela tiden,det skapar bara prestationsångest,det är bättre att fota på ,det är ju det som är det roliga trots allt.Snyggt foto för övrigt.

  SvaraRadera
 2. Det är väl lite det som är tjusningen och som driver en framåt i det personliga bildskapandet, att förnya sig alltså. Ibland lyckas man och ibland inte. Bara att köra vidare och ha skoj tror jag mycket på. Tycker du lyckats bra med bilden ovan! Det är just sådant här som leder till nya bilder. :)

  SvaraRadera
 3. Hej Janne och Åke och stort tack för inkännande kommentarer. Jag tror dessutom att ni har helt rätt - så länge nyfikenheten och glädjen att fotografera är drivkraften kan det emellanåt bli riktigt bra. Under tiden gäller det att plåta och åter plåta. Och samtidigt lära sig av alla duktiga kollegor här ute i bloggvärlden.

  SvaraRadera
 4. Man ska aldrig leta för mycket... Du ska bara hela tiden följa din egen övertygelse om vad du vill göra, med tiden kommer förnyelsen som ett brev på posten. Och det är alltid andra som ser det först, inte du själv. Lycka till Sven! :)

  SvaraRadera
 5. Kul att se dig tillbaka igen! Håller med de övriga, det är ingen idé att pressa på en förändring. Man ser inte en sådan själv (inte jag i alla fall) förrän efter ett bra tag när man går tillbaka och ser på sina gamla bilder.
  Gillar den här bilden! Du har fått ett härligt ljus i den.
  /Birgitta

  SvaraRadera